Lajme dhe aktivitete

27.11.2014 » Procedura e falimentimit te shoqërive tregtare Sot me datë 26 nëntor 2014, Instituti Gjyqësor i Kosovës në bashkëpunim me KPMG organizon trajnimin dy ditor me temën “Procedura e falimentimit të shoqërive tregtare” i cili do te mbahet në Hotel Dukagjini në Pejë.
26.11.2014 » Shkrimi dhe Arsyetimi Gjyqësor Me dt. 26 nëntor 2014, IGJK në kuadër të trajnimeve për avancim organizon trajnimin e radhës për prokurorët e sapo emëruar në Prokuroritë Themelore të Kosovës lidhur me temën e lartpërmendur.