Lajme dhe aktivitete

29.10.2014 » Përgjegjësia e personit përgjegjës të personit juridik në lëmin e marrëdhënieve te punës Sot me datën 30 tetor 2014,Instituti Gjyqësore i Kosovës do të mbaj trajnimin për gjyqtar me temën “Përgjegjësia e personit përgjegjës të personit juridik në lëmin e marrëdhënieve të punës”.

Më të lexuarat

13.10.2014 » Takim i ekspertëve nga lëmi i trajnimit dhe drejtësisë Në kuadër të projektit “Rrjeti i Ekspertëve të Ballkanit Perëndimor” është duke u zhvilluar (13 dhe 14 tetor) një takim ekspertësh, me c’rast po diskutohen reformat në sudimin e ligjit nga përspektiva e trajnimit gjyqësor.